YAKKAKURASHCHILARNI TEXNIK USULLARIGA OʻRGATISHDA KLASTER USLUBIDAN FOYDALAN HOLDA TAKOMILLASHTIRISH - Shukurov, Mirjalol (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Ushbu maqola boshlangʻich tayyorlov bosqichida yakkakurashchilarning organizmiga klasterlangan maxsus tayyorlov texnik harakatlarining ta’siri yoritib berilgan. Shuningdek yakkakurashchilarning oʻziga xos ayrim turdagi jarohatlarni oldini olishga qaratilgan amaliy tavsiyalar berilgan.