KOMPYUTER GRAFIKASI TEXNOLOGIYALARINI LOYIHA ASOSIDA OʻQITISHGA INTEGRATSIYALASHNING PEDAGOGIK SAMARADORLIGI - Xoʻjamqulov, Rasulbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Maqolada muhandislik taʼlimida loyiha asosida oʻqitish jarayonida kompyuter grafikasi texnologiyalaridan foydalanishning ahamiyati yoritilgan. Tadqiqot natijalari ushbu yondashuv boʻlajak muhandislarning loyihalash kompetensiyalari, texnik tafakkuri va kreativ fikrlashini rivojlantirishini koʻrsatadi. Olingan xulosalar raqamli grafik vositalarni taʼlim jarayoniga integratsiyalash zarurligini asoslaydi.