O‘ZBEKISTON TABIIY GEOGRAFIYASINI O‘QITISHDA KLASTER METODI ORQALI TANQIDIY FIKRLASH KO‘NIKMASINI SHAKLLANTIRISH - Atabayeva, Mavjuda (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston tabiiy geografiyasini o‘qitishda klaster metodidan foydalanish orqali tanqidiy fikrlash ko‘nikmalarini shakllantirish haqida fikr yuritilgan.