INSTAGRAM IJTIMOIY TARMOGʻIDA MUALLIFLIK HUQUQINI HIMOYA QILISHNING AYRIM MASALALARI - Turgunboeva, Mamura (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Maqola Instagram ijtimoiy tarmogʻida mualliflik huquqini himoya qilish bilan bogʻliq asosiy muammolarni aniqlashga qaratilgan. Maqolada, shuningdek, kontent yaratuvchilari va mualliflik huquqi egalari ijtimoiy tarmoq saytida kontent almashishning dinamik tabiati sharoitida oʻz ishlarini himoya qilishda yuzaga keladigan muammolarni koʻrib chiqadi. Bundan tashqari, maqola tarmoqda eʼlon qilinganda mualliflik huquqi siyosati va foydalanuvchilarning Instagramda mualliflik huquqini himoya qilish bilan bogʻliq huquqiy muammolarini tahlil qiladi.