INGLIZ TILINI O‘QITISHDA “BLENDED LEARNING” STRATEGIYASI - Yaxshilikova, Nargiza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Ishda ingliz tilini o‘qitish jarayonida “«Blended Learning”” (aralash ta’lim) strategiyalarini qo‘llashning amaliy natijalari tahlil qilinib, an’anaviy va raqamli ta’lim integratsiyasi asosida tashkil etilgan darslarning samaradorligi, talabalar faolligi, mustaqil o‘rganish ko‘nikmalari hamda kommunikativ kompetensiya rivojiga ta’siri ko‘rib chiqiladi hamda OTM da tajriba ishlari natijalari keltirib o‘tiladi. Ingliz tilini o‘qitishda “Blended Learning” strategiyalarini qo‘llashning amaliy natijalarini aniqlash va ularning pedagogik samaradorligini ilmiy asosda tahlil qilish ko‘rib chiqiladi.