COVID-19 PANDEMIYaSI OQIBATLARINI BARTARAF ETISH SHAROITIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYaLARNI JORIY ETISH MASALALARI - Kurpayanidi, Konstantin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada bugngi kunning dolzarb masalaliridan biriga aylangan COVID-19 pandemiyasi sharoitida (IT) axborot texnologiyalaridan keng foydalanishda raqamli texnologiyalarni joriy etish masallari yoritilgan bo‘lib, COVID-19 pandemiyasi ta'siri natijasida milliy iqtisodiyotni raqamlashtirish unda blokcheyn texnologiyasi, IT texnologiyalari, UI/X dizaynerlar, Back-end, front-end dasturlari, qo‘llash mamlakat iqtisodiyotini rivojlanishiga ijobiy ta'siri o‘rganilgan.