RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA PEDAGOGLARNING PROFESSIONAL KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK MODELI - Umarov, Bekzod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqola pedagoglarning professional kompetentligini rivojlantirishda raqamli texnologiyalar imkoniyatilaridan unumli foydalanish, ta’limni raqamlashtirish aosisda ta’lim sifatiga ijobiy ta’sir ko‘rsatish, korrupsion munosabatlarni oldini olishda inson omilini yo‘qotishga qaratilgan pedagogik faoliyatni yo‘lga qo‘yishning ijtimoiy ahamiyati tadqiq etilgan.