БОШҚАРУВ ХОДИМЛАРИ ФАОЛИЯТИНИ ОҚИЛОНА БАҲОЛАШ ТАШКИЛОТ БОШҚАРУВ ТИЗИМИ САМАРАДОРЛИГИНИНГ АСОСИ - Фозилов, Умид (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада бошқарув кадрларини баҳолаш тизими самарадорлигига таъсир этувчи омиллар, баҳолаш тизимининг элементларини умумлаштириш ва таърифлаш, баҳолаш тизимининг самарадорлигини таҳлил қилиш, ташкилотда бошқарув ходимларини фаолиятини баҳолашнинг самарадорлиги ташкилот бошқаруви самарадорлигини ошириш омили таҳлили каби масалалар муҳокама қилинади.