ЧИҚИНДИ МАҲСУЛОТЛАРИНИ ҚАЙТА ИШЛАШНИ ТАШКИЛ ЭТИШДА ТЕХНОЛОГИК ЖАРАЁНЛАРНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Садинов, Азиз (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада чиқинди махсулотларини қайта ишлаш тизимининг замонавий технологиялар ҳолати ва таҳлили асосида зарур маҳсулотларни яратиш ва ишлаб чиқиш усуллари, шунингдек, автоматлаштирилган бошқарув тизимини такомиллаштиришнинг янги механизмини амалий қўллаш, рақамли технологияларни самарали ёритиш ва иқтисодий трансформацияга жалб қилиш масалалари муҳокама қилинади.