БУХГАЛТЕРИЯ АУТСОРСИНГ ХИЗМАТЛАРИНИ КЎРСАТИШДА ПРОФЕССИОНАЛЛИКНИ ТАЪМИНЛАШ - Исламов , Алишер (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада бухгалтерия аутсорсинг фирмаларининг бухгалтерлари томонидан профессионал хизматлар кўрсатиш, уларнинг мақоми, бухгалтерия аутсорсерларининг ахлоқий тамойиллари, бухгалтерия аутсорсинг компаниясининг бухгалтерия хизматлари тарифлари ва бухгалтерия аутсорсинг хизматлари турларини қўшимча киритиш мақсадга мувофиқлигини очиб бериш, шу орқали ушбу хизматлар турларини такомиллаштириш бўйича таклифлар ёритиб берилган.