XALQARO TAJRIBALAR ASOSIDA KURASHNI RIVOJLANTIRISH - Axmedov, Farrux (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada Olimpiya va Osiyo O‘yinlari dasturiga kiritilgan milliy sport turlari tajsibasi misolida kurashni rivojlantirish yuzasidan ilmiy asoslangan takliflar bildirilgan. Olingan ma’lumotlar va olib borilgan tahlillar asosida kurashni kelgusida ommalshtirish va uning xalqaro nufuzini oshirish bo‘yicha xulosalar ishlab chiqilgan.