АХБОРОТЛАШГАН ЖАМИЯТДА ЭҲТИЁЖ ВА МАНФААТЛАРНИНГ ЎЗАРО УЙҒУНЛИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Юлдашев, Фаррух (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада ахборотлашган жамиятда ижтимоий ҳаёт ва ёшлар фаолияти, инсон эҳтиёж ва манфаатларининг юзага келиши, унинг муҳим жиҳатлари, омиллари, мақсади ва моҳияти ёритилган, қолаверса ахборот маконида ёшлар эҳтиёж ва манфаатларининг ўзаро уйғунлиги таҳлил этилган.