O‘ZBEK XALQINING MILLIY HARAKATLI O‘YINLARIDAN JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA SAMARALI FOYDALANISH YO‘LLARI - Raxmonova, Gulrux (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Respublikamizda xalq milliy harakatli o‘yinlari millatimiz qadriyatlari sifatida qayta tiklana boshlandi va hozirgi kunda nafaqat xalqimizning eng sevimli mashg‘ulotiga aylandi, balki barcha ta’lim muassasalari o‘quv rejalariga to‘laqonli fan sifatida kiritilgan.