MAKTAB TA’LIM TIZIMIDA STEAM TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANIB FIZIKA DARSLARINI TASHKIL ETISHNING AFZALLIKLARI - Abdusalimova, Nargizaxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada maktab ta’lim tizimida STEAM texnologiyasidan foydalanib fizika darslarini tashkil etishning afzalliklari haqida fikr-mulohazalar yuritilgan. Maqolada zamonaviy fizika fani o‘qituvchisi oldiga qo‘yilayotgan talablardan kelib chiqib, dars jarayonida STEAM texnologiyasini qo‘llash samaradorligi haqida fikrlar berilgan. Shuningdek maqolada bugungi kunda fizika darslarida pedagogik texnologiyalarni qo‘llash orqali dars samaradorligi hamda mazmundorligini oshirish mexanizmlari haqida ham ayrim fikr-mulohazalar bayon etilgan.