“ЭЛ БАЙРОҒИ” ГАЗЕТАСИ ҲАҚИДА - Воҳидова, Комила (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада 1906-1917 йилларда Туркистонда маҳаллий матбуот нашрлари, Фарғона водийси миллат зиёлилари матбуоти жумладан, Туркистон Мухторияти давлатининг расмий органи бўлган “Эл байроғи” газетаси ҳақида сўз юритилади. Газета бугунги кунга қадар алоҳида илмий тадқиқот сифатида ўрганилмаган.