XAVFSIZ TA’LIM MUHITI MONITORINGINING AHAMIYATI - Salimova, Shahlo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada bugungi ta’lim sharoitida xavfsiz ta’lim muhitini monitoring qilish muhimligi o‘rganiladi. O‘quvchilar va professor-o‘qituvchilarning xavfsizligini ta’minlash ta’lim muassasalari faoliyatining asosiy ustuvor yo‘nalishlaridan biridir. Xavfsiz ta’lim muhitini monitoring qilish ta’lim muassasasida yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan tahdid va xavflarning oldini olish bo‘yicha chora-tadbirlarni tizimli kuzatish, baholash va amalga oshirishni o‘z ichiga oladi.