ИЧКИ ИШЛАР ОРГАНЛАРИ ТИЗИМИДА КАДРЛАР ТАЙЁРЛАШ МАСАЛАЛАРИ - Назаров, Комил (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада мустақилликнинг илк йилларида ички ишлар органлари тизимида кадрлар тайёрлаш тизимидаги ўзгаришлар, уларнинг натижалари ва кадрлар тайёрлаш соҳасида халқаро ҳамкорлик масалалари ҳақида маълумот берилади.