ТЕМИР ЙЎЛ ТРАНСПОРТИДА МАҲАЛЛИЙЛАШТИРИШНИ МОЛИЯЛАШТИРИШНИНГ ИҚТИСОДИЙ МОҲИЯТИ, РИВОЖЛАНИШ БОСҚИЧЛАРИ ВА ЗАРУРЛИГИ - Хамраев, Джамшид (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Темир йўл транспортида маҳаллийлаштиришни молиялаштириш механизмини токомиллаштириш бугунги куннинг долзарб масаласи бўлиб хизмат қилмоқда. Шу сабабдан мазкур тадқиқот йўналиши доирасида атрофлича тадқиқот изланишини амалга оширдик. Темир йўл транспортида маҳаллийлаштиришни молиялаштириш механизмини токомиллаштириш бугунги куннинг долзарб масаласи бўйича хулоса, таклиф ва амалий тавсиялар ишлаб чиқдик.