A’ZAM O‘KTAM SHE’RIYATIDA MILLIY RUHNING IFODALANISHIDA E’TIQODIY QARASHLAR - Nishonova, Xurshida (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolamizda shoir A’zam O‘ktam she’rlarida e’tiqodiy qarashlar orqali milliy ruhning ifodalanishiga oid she’rlar tahlilga tortilgan. Azam O‘ktam ijodida o‘zgacha badiiyatga ega bo‘lgan “Osmon yaqin” to‘plamida davom ettirilgan milliy ruh va uning she’riyatdagi o‘rni xususida so‘z boradi.