OMMAVIY AXBOROT VOSITALARIDA MOLIYAVIY SAVODXONLIKNI OSHIRISH MASALALARI - Mahmudova, Xushnoza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada mamlakatimiz OAV, jumladan, televideniye, radio, matbuot va elektron bosma OAV orqali yoritilgan moliyaviy savodxonlik va iqtisodiy yo‘nalishdagi turli dasturlar, mahalliy telekanallardagi ko‘rsatuvlar, axborot lavhalari, radiokanallardagi eshittirishlar, gazeta va saytlardagi moliyaviy savodxonlik mazusidagi maqolalar tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada aholining moliyaviy savodxonlik darajasini oshirish jarayonida OAV ning o‘rni va ta'siri, unga qo‘yiladigan talablar ham o‘rganilgan.