YOSHLARNI MILLIY G‘URUR RUHIDA TARBIYALASHDA OILA VA OILAVIY QADRIYATLARDAN UNUMLI FOYDALANISH USULLARI - Abdullayev, Ibodulla (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqola O‘zbekistonda yoshlarni milliy g‘urur ruhida tarbiyalashda oila va oilaviy qadriyatlardan unumli foydalanish usullarini o‘rganish borasidagi tarjiba va tavsiyalar berilgan.