AJDODLARIMIZ PEDAGOGIK TA’LIMOTLARINI O’RGANISH ASOSIDA TALABALARDA G’OYAVIY DUNYOQARASHINI RIVOJLANTIRISH - Tajibayeva, Ma’mura (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ajdodlar merosi shaxs imkoniyatlarini kengaytirish, uni intellektual, mahnaviy-axloqiy jihatdan rivojlantirishdagi nazariy-amaliy yo’nalishlarini tadqiq etish imkoniyatini beradi. O’quvchilarning ta’lim-tarbiya faoliyatini rivojlantirishda mutafakkir ajdodlarimiz tomonidan qo’llanilgan didaktik vositalar, usul va metodlaridan foydalanish tizimi shakllanib bormoqda.