MINTAQADA OZIQ-OVQAT MAHSULOTLARI ONLINE SAVDO MARKETINGINI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Ibrayimova, Dilnoza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada mintaqada oziq-ovqat mahsulot mahsulotlari online savdosini rivojlantirish imkoniyatlari baholangan va online savdoni rivojlantirish bo’yicha ilmiy hulosa va amaliy takliflar berilgan.