ХИЗМАТ КЎРСАТИШ СОҲАСИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ УСТУВОР МАСАЛАЛАРИ - Рахматуллаев, Беҳзод (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мазкур мақолада хизмат кўрсатиш соҳасини ривожлантиришнинг устувор йўналишлари транспорт ва туризм хизматлари мисолида очиб берилган.