MEHNAT BOZORI TALABLARIGA OLIY TA’LIM XIZMATLARI MODELLARINI MOSLASHTIRISH - Abdullayeva, Zamira (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada oliy ta`lim xizmatlari modellarini mehnat bozori talablariga qanchalik to`g`ri kelishi va ularni bir-biriga moslashtirishning afzalliklari yoritilgan. Shuningdek, mehnat bozorining turli rivojlanish bosqichlarida oliy taʼlim xizmatlarini tashkil etish modellari hamda oliy taʼlim xizmatlari ko‘rsatishning “uch fazali” mexanizmi taklifi ishlab chiqilgan.