AGRAR OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA MALAKALI KADRLAR TAYYORLASHNING BOSHQARUV SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO‘LLARI - Boltayev, Nurali (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Аграр олий таълим муассасаларида кадрлар тайёрлашнинг бошқарув самарадорлигини ошириш юзасидан амалга оширилаётган ишлар таҳлил қилинган. Хорижий тажрибалардан келиб чиқиб, ўқув-услубий ҳужжатларни такомиллаштириш, олий таълим муассасаларида ўқув жараёнини ташкил этиш бўйича таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.