TIJORAT BANKLARI MOLIYAVIY BARQARORLIGINI TA’MINLASH ISTIQBOLLARI - Xushmuradov, Oman (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada tijorat banklari moliyaviy barqarorligini ta’minlash, tijorat banklarining moliyaviy barqarorligiga ta’sir qiluvchi asosiy omillar, O‘zbekiston Respublikasi bank tizimining moliyaviy barqarorlik ko‘rsatkichlari va ularning tahlili keltirilgan. Banklar moliyaviy barqarorligini ta’minlash uchun xalqaro amaliyotlar, me’yorlar va olimlar qarashlari o‘rganilgan. Tijorat banklari moliyaviy barqarorligini oshirish bo‘yicha xulosa va takliflar berilgan.