БАНД СОЛИНГАН МУЛКНИ ҚОНУНГА ХИЛОФ РАВИШДА ТАСАРРУФ ЭТИШ ЖИНОЯТИНИ КВАЛИФИКАЦИЯ ҚИЛИШДАГИ АЙРИМ МАСАЛАЛАР - Эшонхонов, Камолхон (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикаси Жиноят кодексининг 233-моддасида назарда тутилган банд солинган мулкни қонунга хилоф равишда тасарруф этиш жиноятини квалификация қилишдаги айрим масалалар кўриб чиқилган. Жумладан, ушбу жиноятнинг субъектини тўғри аниқлашдаги муаммолар таҳлил қилинган. Муаллиф томонидан, ушбу жиноятни квалификация қилиш борасида ҳуқуқни қўллаш амалиётини такомиллаштиришга оид таклифлар илгари сурилган.