“ALGORITMIK TILLAR VA DASTURLASH ASOSLARI” FANI MAZMUNI VA O‘QITISHNING MAVJUD HOLATI - Umarzada, Shohruh (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada “Algoritmik tillar va dasturlash asoslari” fanini o‘qitishda mazmuni, fanni o‘qitishning joriy holati hamda rivojlanish bosqichlari keltirilgan bo‘lib, dasturlashni o‘qtishning eng optimal metodlarini tanlash uchun tavsiyalar berilgan.