MATNNING GERMENEVTIK KONTSEPTSIYASI VA KOGNITIV GERMENEVTIKA - Kaziyeva, Turg’unoy (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada matnning germenevtik kontseptsiyasi va kognitiv germenevtik masalalari,tanqidiy fikrlaydigan shaxsga xos boʼlgan intellektual malaka va koʼnikmalari yoritilgan. Germenevtik kontseptsiyasi va kognitiv germenevtik masalalarga oid ma`lumotlar va islohotlar kiritilgan bo`lib, kelajakda mutaxassis faoliyati uchun kerakli yangicha dunyoqarash hamda yangicha usulda ularni tatbiq qilishda aynan germenevtikaning roli muhim bo`lgan ahamiyati to`la yoritilgan.