DON VA DONNI QAYTA ISHLASH KORXONALARIDA MARKETING XIZMATI SAMARADORLIGINI BAHOLASHDA SNW TAHLIL USULINING O’RNI VA UNI QO’LLASH XUSUSIYATLARI - Boyjigitov, Sanjarbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada don va donni qayta ishlash korxonalarida marketing xizmati samaradorligini oshirish va baholashda SNW tahlil usulining o’rni va ahamiyati haqida fikr mulohazalar keltirilgan. Qolaversa, SNW tahlil usulini qo’llash asosida marketing xizmati samaradorligini oshirish bo’yicha ilmiy taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.