MARKAZIY OSIYODA MILLATLARARO MUNOSABATLARNING MILLIY VA MINTAQAVIY XUSUSIYATLARI - Haydaraliyev, Shuhratjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada Markaziy osiyoda minataqaviy havfsizlik va hamkorlikning o’ziga hos hususiyatlari tahlil etililb, nazariy hulosalar va takliflar ilgari surilgan. Shuningdek, Markaziy Osiyoda minataqaviy havfsizlik va hamkorlikni ta’minlashda O’zbekistonni o’rni muhimligi bo’yicha hulosa va takliflar berilgan.