INGLIZ TILIDAGI RIELTORLIK FAOLIYATIGA OID TERMINLARNING O‘ZBEK TILI O‘ZLASHISH MASALALARI - Egamnazarova, Zaynab (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqola ingliz tilidagi rieltorlik sohasiga oid iqtisodiy terminlarning o`zbek tilining o`z qatlami va o`zlashma qatlamiga kirib kelish tendensiyalarini o`rganib ularni misollar bilan izohlab o`rganib chiqishga bag`ishlangan. Shuningdek ushbu maqolada iqtisodiy sohaga oid xalqaro terminelementlar ham o`rganib chiqilgan.