LEKSIK BIRLIKLARDA MILLIY – MADANIY KOD IFODASI - Narzieva, Gulnoza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada mediaviy diskursdagi madaniy kodlarni aniqlash, xalq madaniyati turini uning xulq-atvor stereotiplari bilan bog‘liq noyob o‘ziga xos xususiyatlari leksik birliklarda voqealanishi atroflicha yoritilgan.