O‘ZBEKISTON OLIY O‘QUV YURTLARI TALABALARINING IJTIMOIY-MADANIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH UCHUN ISPAN TILINI O‘QITISHDA VIRTUAL REALLIKDAN FOYDALANISH - Tkacheva, Anastasiya (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
O‘zbekiston oliy o‘quv yurtlarida ispan tilini o‘qitishda virtual haqiqatdan (VR) foydalanish talabalarning ijtimoiy-madaniy kompetentligini rivojlantirish uchun katta salohiyatga ega. Ushbu maqolada VR-ni o‘quv jarayonida qo‘llashning turli jihatlarini o‘rganadi, shuningdek, uning talabalarning til va madaniyatlararo ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi afzalliklari va ahamiyatini muhokama qilinadi.