TA’LIMNI LOYIHALASHTIRISH JARAYONIGA SEMIOTIK YONDASHUV - Abdusamatov, Alisher (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada semiotikaning sohalari va ularning chegaralari hamda turlari, semiotika jihatlarining ahamiyati, qo‘llanilishi, zarur pedagogik shart-sharoitlari, olimlar va ularning qarashlari, semiotikaning tarmoqlari, yo‘nalishlari va qo‘llanilishi haqida ma’lumot berilgan. kundalik hayotimizda. Undan qanday foydalanishimiz aytib o'tilgan.