INGLIZ TILI DARSLARIDA O’QUVCHILARNING KOMMUNIKATIV NUTQIY KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH METODIKASI(STEAM TA’LIM TEXNOLOGIYASI MISOLIDA) - Ahmadjonova, Odina (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada ingliz tili o’qitishda kommunikativ kompetensiya tushunchasining ahamiyati,shuningdek,kommunikativ kompetensiya turlari haqida so’z boradi.