DIVERSIFIKATSIYA TAMOYILI ASOSIDA TALABALARNING KREATIVLIGINI YUZAGA CHIQARISH METODIKASI - Otamurodova, Shamsu Qamar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqola diversifikatsiya tamoyili asosida talabalarning kreativligini yuzaga chiqarish metodikasi haqida yozilgan bo‘lib, tadqiqot ishda diversifikatsiya tamoyili asosida dars mshg‘ulotlari turlari, diversifikatsiya tamoyili asosida mashg‘ulot tashkil etish turlari, “Zamonaviy dars” variativ dasturi, “Kayfiyat taxtasi” metodi va “Zeygarnik effekti” metodlari haqida ma’lumotlar berilib jadval va rasmlar yordamida yetarlicha ifodalagan.