ТЎҚИМАЧИЛИК САНОАТ КОРХОНАЛАРИДА МАРКЕТИНГ СТРАТЕГИЯСИДАН ФОЙДАЛАНИШ БЎЙИЧА ХОРИЖИЙ МАМЛАКАТЛАР ТАЖРИБАЛАРИ - Qodirova, Ra’no (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада тўқимачилик саноат корхоналарини ривожлантиришда хорижий мамлакатларнинг илғор тажрибалари ва фойдаланилган маркетинг стратегиялари ўрганилган, шунингдек тадқиқотлар натижасида мамлакат саноат тармоғини ривожлантириш бўйича тавсиялар берилган.