ЧЕГАРА БОЖХОНА ПОСТЛАРИ ФАОЛИЯТИДА “АВТОМАТЛАШТИРИЛГАН ЙЎЛОВЧИ ҲАРАКАТИ” МОБИЛ ИЛОВАСИНИ ЖОРИЙ ЭТИШ ОРҚАЛИ ИҚТИСОДИЙ ТАҲЛИЛНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Мўйдинова, Зилола (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада чегара божхона постлари фаолиятида иқтисодий таҳлилни самарали ташкил қилиш, шунингдек, йўловчилар ҳаракатини назорат қилувчи “Автоматлаштирилган йўловчи ҳаракати” мобил иловасини ишлаб чиқиш ҳамда уни амалиётга жорий этиш орқали иқтисодий таҳлилни такомиллаштириш борасида тадқиқот ишлари натижаси кенг баён этилган.