AHMAD YASSAVIY TASAVVUFIY TA’LIMOTIDA MA’NAVIY BARKAMOLLIK - Vafayeva, Dilafruz (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada Ahmad Yassaviy tasavvufiy ta’limotidagi ma’naviy barkamol inson, komillikka erishishning oʻziga xos yoʻllari ilmiy jihatdan tahlil qilindi . Tasavvuf ta’limoti va unda ilgari surilgan gʻoyalar, ayniqsa, komil inson gʻoyasi tasavvuf ta’limoti paydo boʻlgandan boshlab insonlarni qiziqtirib kelgan.