KOʻP MA‘NOLI IBORALARNING KOGNITIV XUSUSIYATLARI - Alimjanova, Shohsanam (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada oʻzbek tilida koʻp ma’noli iboralarning kognitiv xususiyatlari haqida ilmiy qarashlar bayon etilgan. Ilmiy fikrlar dissertatsiya, monografiyalarga asoslanib xulosalandi.