KICHIK TADBIRKORLIK TUSHUNCHASI VA UNING IJTIMOIY-IQTISODIY MOHIYATI - Toshaliyeva, Saodat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada kichik tadbirkorlik tushunchasi, uning muhim jihatlari, asosiy ustunliklari, maqsadlari va vazifalari, shuningdek uning ijtimoiy-iqtisodiy mohiyati va ahamiyati yoritilgan.