ИБН ХАЛДУННИНГ ИҚТИСОДИЁТГА ТАВСИЯЛАРИ - Худойназаров, Фахритдин (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолада Ислом иқтисодиётида Ибн Халдун тавсиялари ҳақида сўз юритилиб, иқтисодиёт фани мутахассисларнинг қарашлари ва хориж тажрибалари ўрганилган.Унда банк-молия тизимидаги муаммоли вазиятлар, нодавлат банкларни тартибга солиш бўйича илмий-услубий, амалий таклиф ва тавсиялар келтирилган.