OZIQ-OVQAT XAVFSIZLIGINI TAʼMINLASHDA RAQAMLI IQTISODIYOTNING AHAMIYATI - Masharipova, Fazilat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada qishloq xo‘jaligi mahsulotlarini qayta ishlashda raqamli texnologiyalardan muvaffaqiyatli foydalanishni o‘rganadi. Unda qishloq xo‘jaligi va oziq-ovqat mahsulotlarini qayta ishlashda raqamli texnologiyalardan foydalanish istiqbollari har tomonlama o‘rganilib, kuzatilayotgan tendentsiyalar va texnologiyalarni qamrab oladi.