КОРХОНАНИНГ КРЕДИТГА ЛАЁҚАТЛИЛИГИНИ БАҲОЛАШ РИСК ДАРАЖАСИНИ ПАСАЙТИРИШ ВОСИТАСИ СИФАТИДА - Шаисламова, Наргиза (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада Ўзбекистон тижорат банкларида корхонанинг кредитга лаёқатлилигини пухта баҳолаш орқали риск даражасини пасайтириш имконияти ёритилган. Корхонанинг кредитга лаёқатлилигини баҳолаш бўйича маҳаллий ва хорижий тажрибалар таҳлил қилинган ва риск даражасини пасайтириш бўйича муаллифлик таклифи берилган.