YUQORI SINF OʻQUVCHILARINI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHNING PEDAGOGIK TAMOYILLARI - Mamaraimova, Zebo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada yuqori sinf oʻquvchilarini oilaviy hayotga tayyorlash jarayonida amal qilinishi zarur boʻlgan pedagogik tamoyillar mohiyati bayon qilingan va ularning tasnifi shakllantirilgan. Yuqori sinf oʻquvchilarini oilaviy hayotga tayyorlash muvaffaqiyatini ta’minlash omillari tasniflangan.