BOʻLAJAK BOSHLANG’ICH SINF OʻQITUVCHILARINING KASBIY KOMPETENTLILIGINI INTEGRATIV YONDASHUV ASOSIDA RIVOJLANTIRISH - Abdurasulova, Shoira (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada boʻlajak boshlang’ich sinf oʻqituvchilarining kasbiy kompetentliligini integrativ yondashuv asosida rivojlantirish mohiyati, usullari va samaradorligi, kasbiy kompetentlilik tushunchasi mazmuni, integrativ ta’lim nima uchun zarur va afzal jihatlari, integrativ usullardan oliy ta’lim jarayonida foydalanish imkoniyatlari, Respublikamizda integratsiyalashgan ta’limga berilayotgan e’tibor va joriy etish holatlari toʻg’risida fikr yuritilgan.