UMUMIY FIZIKA KURSINI OʻQITISHDA NANOTEXNOLOGIYA FAN VA TEXNIKA SOHASI SIFATIDA - Sottarov, Abduvali (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada nonotexlogiyalarning fan va texnika soxasidagi aloqadorligi va fizika faniga tadbiqi haqida fikr va mulohazalar yurutilgan, nonotexnologiyaga asoslangan innovatsiyalarning mohiyatli, maqsadli joriy etilishi haqida fikr yuritilgan.