MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING YOZISH KOʻNIKMALARINI SHAKLLANTIRISH MUAMMOLARI - Eshbekova, Gulabahor (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning yozish koʻnikmalarini shakllantirish muammolari va yozish qoidalarini qanday shaklda oʻrgatish masalalari yoritilgan.